Spændende cykelruter på Sjælland

Tag på aktiv ferie i Danmark sammen med Waterman Danmarksrejser – prøv en af vores spændende cykelruter på Sjælland.

At tage på cykelferie i Danmark om sommeren danner grundlag for mange fantastiske minder, smukke landskaber og forhåbentlig også det gode danske sommervejr. Denne ferieform giver jer mulighed for at være aktive, samtidig med at I får mange gode oplevelser, der kan bringe jer tættere sammen, og så er det tilmed en klimavenlig ferieform.

 

Tag på en cykelferie gennem Danmarks istidslandskab

Istidsruten er en af vores mest populære cykelruter på Sjælland. Den er for jer, der er vilde med aktive rejser, og som ønsker at tage på cykelferie for at nyde gode stunder og spændende oplevelser på Sjælland.

Ruten starter i Sorø og tager jer på en tur gennem det smukke og helt unikke danske istidslandskab bestående af bølgede bakker, høje ”bjerge” og langstrakte enge.

Der er tale om en 6-dages cykelferie, hvor Midt- og Vestsjælland danner rammen om den danske kulturhistorie udvikling fra vikingetidens samfund og bronzealderen og frem til i dag. I vil blandt andet komme forbi:

 * UNESCO Global Geopark Odsherred

* Annebjerg Kulturpark

* Sagnlandet Lejre

* Vikingecenter Fugledegård

* Naturpark Åmosen

* Observatoriet i Brorfelde.

I kan finde meget mere information om Istidsruten, se rejseprogram, priser og meget mere ved at klikke her (LINK: https://www.waterman-danmarksrejser.dk/cykelrejser/cykelferie-pa-istidsruten).

Istidsruten kan desuden også opleves under en forlænget weekend på cykel, hvis I ønsker det. Læs mere her (LINK: https://www.waterman-danmarksrejser.dk/cykelrejser/weekendtur-paa-istidsruten).

Vi tilbyder også mange andre sommerrejser

Ønsker I at holde sommerferie på Sjælland, har vi også mange andre cykelruter at vælge imellem. Nedenfor kan I finde en oversigt over alle vores cykelruter på Sjælland, som også svinger turen forbi Det Sydfynske Øhav samt Østersøen.

OVERSIGT OVER ÅRETS SOMMERREJSER

Kontakt os for yderligere information eller book en af vores rejser

Vi hører meget gerne fra jer, hvis I har behov for yderligere information omkring vores forskellige cykelruter på Sjælland, eller hvis I ønsker at booke en af vores rejser.

Har du spørgsmål?

 Ring til David
27 12 83 13